بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

قیمت نفت به مرز ۹۸ دلار رسید

کاهش ارزش دلار در معاملات امروز، قیمت نفت در بازار‌های جهانی را به ۹۷.۸۹ دلار در هر بشکه افزایش داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 04
کد خبر: ۱۵۷۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، با کاهش ارزش دلار، قیمت نفت در معاملات امروز افزایش یافت هرچند نگرانی در مورد رکود و شیوع کرونا در چین مانع از افزایش بیشتر قیمت ها شده است.

هر بشکه نفت برنت با 3 دلار و 22 سنت افزایش 97.89 دلار فروخته شد. این شاخص نفتی در مسیر ثبت افزایش هفتگی بیش از 0.5 درصد قرار دارد.

هر بشکه نفت خام آمریکا با 3 دلار و 43 سنت افزایش 91.60 دلار معامله شد. این نوع نفت نیز در مسیر ثبت افزایش هفتگی بیش از 2 درصد قرار دارد.

قیمت هر دو شاخص نفتی با کاهش ارزش دلار افزایش یافت. هرچه ارزش دلار کاهش یابد، تقاضا برای نفت بیشتر می شود زیرا قیمت این کالای اساسی برای مالکان ارزهای دیگر ارزان تر درمی آید.

درحالی که نگرانی در مورد تقاضا بر بازار تاثیر گذاشته است، انتظار می رود که عرضه همچنان کم بماند چراکه زمان اجرای تحریم نفتی اروپا علیه روسیه نزدیک است و ذخایر نفت آمریکا نیز کاهش یافته است.

وارن پترسون، رئیس بخش کالاهای اساسی ING گفت: « چشم انداز کلان تیره و تار، موانعی برای بازار نفت ایجاد می کند و بدون کاهش تولید اعلام شده از سوی اوپک پلاس در ماه اکتبر، احتمالا قیمت نفت در سطح پایین تری معامله می شد.»

وی افزود، کاهش تولید اوپک پلاس، تاحدی باعث ثبات بازار در کوتاه مدت می شودهرچند این وضعیت به محض اعمال تحریم نفتی اروپا علیه روسیه در ماه آینده تغییر می کند.

پس از اینکه جانت یلن، رئیس فدرال رزرو آمریکا روز پنج شنبه گفت: فکر کردن به توقف افزایش نرخ بهره بانکی در آمریکا «بسیار نابهنگام» است، نگرانی در مورد رکود در آمریکا، بزرگ ترین مشتری نفت جهان تقویت شد.

بانک مرکزی انگلیس نیز دیروز هشدار داد که انگلستان وارد رکود شده و اقتصاد این کشور تا دو سال آینده رشد نخواهد داشت.

تحلیلگران بانک ANZ هم با توجه به رانندگی کمتر مردم و هشدار سایت آمازون برای فروش کمتر، به نشانه هایی در مورد تقاضای ضعیف در اروپا و آمریکا اشاره کردند که می تواند تقاضا برای فرآورده های نفتی را کاهش دهد./ فارس

ارسال نظر